برگزاری کارگاه فوت‌وفن جست‌وجو در پایگاه‌های علمی

کارگاه فوت‌وفن جست‌وجو در پایگاه‌های علمی توسط انجمن علمی دانشجویی مهندسی معماری در روز سه‌شنبه، ۵ اردیبهشت با حضور ۲۷ نفر از دانشجویان برگزار شد.

به گزارش معاونت دانشجویی و فرهنگی، این کارگاه در دو بخش با تدریس سیدمجید میرنظامی برگزار شد. ایشان، در بخش نظری کارگاه، شیوه یافتن مسئله پژوهش و ویژگی‌های یک پرسش پژوهشی مطلوب را توضیح داد و بعد، چهارچوب‌های استاندارد طراحی پرسش پژوهش شرح داده شد. در ادامه، ایشان مهم‌ترین پایگاه‌های داده‌های علمی، موتورهای جست‌وجوی علمی و ناشران معتبر را معرفی کرد. روش درست نگارش عبارت جست‌وجو و شیوه نگارش کتاب‌شناسی مشروح ازجمله مباحث دیگر بخش اول کارگاه بود.
مهندس میرنظامی در بخش عملی کارگاه، دانشجویان را به گروه‌های سه‌نفره تقسیم کرد تا تمرینی را با کمک هم انجام دهند. در این تمرین، از دانشجویان خواسته شد تا برای یک مسئله پژوهشی مشخص، پرسش‌های علمی استاندارد بنویسند و سپس عبارت جست‌وجوی مناسب آن پرسش را طراحی کنند. ایشان در پایان کارگاه، نحوه ورود عبارت جست‌وجو را به پایگاه داده علمیِ اسکوپوس توضیح داد و تمرین‌های تعدادی از گروه‌ها را تحلیل کرد.